Kumppanit

Rekrygaalan suojelija

Työministeri Jari Lindströmin tervehdys

Työministeri Jari Lindström

Työllisyys on kääntynyt Suomessa nousuun. Työnantajat hakevat kasvua ja palkkaavat työntekijöitä enemmän kuin vuosiin. Suunta on hyvä, mutta runsaasti työsarkaa ihmisten työllistämiseksi ja työmarkkinoiden kehittämiseksi on vielä edessä.

Työllistämistä koskevassa keskustelussa usein unohtuu, että työllistyminen kulminoituu viime kädessä työnantajan ja työntekijän kohtaamiseen organisaatioiden tasolla. Työsopimus sinetöidään kahden ihmisen kädenpuristuksella.

Yhteiskunnan tulee luoda työllistämiselle parhaat mahdolliset olosuhteet, mutta ilman työllistäviä organisaatioita ja niitä palvelevia rekrytoinnin ammattilaisia tavoitteiden saavuttaminen jäisi haaveeksi.

Työnantajien tarpeita vastaavien työnhakijoiden mielenkiinnon herättäminen ja tunnistaminen vaatii rautaista ammattitaitoa. Paljon on pelissä, kun kyse on parhaimmillaan työntekijöiden ja työnantajien unelmien toteutumisesta. Työ on yhä oleellinen osa suomalaisen identiteettiä, enkä usko tämän muuttuvan tulevaisuudessakaan.

Rekrytoijat tekevät arvokasta työtä työnhakijoiden, työnantajien ja lopulta koko suomalaisen yhteiskunnan puolesta. Työt ja sitä kautta osaamistarpeet muuttuvat nopeasti esimerkiksi digitalisaation myötävaikutuksesta. Tänään työllistytään tehtäviin, joita ei vielä eilen ollut.

Siksi ammattitaitoisia rekrytoinnin ammattilaisia tarvitaan nyt kipeämmin kuin koskaan. Kiitän lämpimästi panoksestanne ja toivotan juhlavaa – ja ansaittua – gaalailtaa kaikille!

Jari Lindström
Työministeri

Kumppanit

Työ- ja Elinkeinoministeriö
Henry
HPL
HR Viesti
Academic Work
Enersense

Kiinnostaako sinua kumppanuus?

Tule yhteistyökumppaniksemme vuoden odotetuimpaan tapahtumaan, jossa rekrytointiala näyttäytyy täydessä loistossaan.

Ota yhteyttä, niin räätälöimme sinulle sopivan kokonaisuuden:

THOMAS
GRÖNHOLM

thomas@duunitori.fi

+358 40 544 4523

JONNA
KARVONEN

jonna@duunitori.fi

+358 40 5136 290