Vuoden 2023 Rekrygaalan finalistit ja voittajat

Vuoden rekrytointiteko
Vuoden rekrytointiteko voi olla mikä tahansa edellisten 12 kuukauden aikana tapahtunut teko, jolla on rekrytoinnin keinoin saatu suoraan tai välillisesti aikaan myönteisiä vaikutuksia yksilöihin, yhteisöön tai yhteiskuntaan.
Voittaja
Pemamek
Mentorointiohjelma eläkeläisille
Finalisti
Terveystalo
Terveystalon juniorityö kouluttaa ja sitouttaa sotealalla
Finalisti
Diak Romako ja SEK
Taustasta riippumatta
Tutustu voittajaan
Vuoden rekrytointikampanja
Vuoden rekrytointikampanjaksi voidaan valita poikkeuksellisen ansiokas ja tuloksellinen edellisen 12 kuukauden sisällä julkaistu rekrytointikampanja, jonka suunnittelussa ja toteutuksessa on käytetty luovuutta ja valtavirrasta poikkeavia toteutustapoja. Kampanja voi sisältää yhden tai useita elementtejä, kuten työpaikkailmoituksen, kampanjasivun ja/tai videon.
Voittaja
Lähihoitajilla on elämä tehtävänä
Mehiläinen
Toteutus: Mehiläinen, Bob the Robot ja OMD
Finalisti
Toimariksi Helttiin? Avoin & inhimillinen toimarihaku somessa
Heltti
Toteutus: Heltti
Finalisti
Lidlin kesärekry 2023
Lidl Suomi
Toteutus: Lidl Suomi, Direktör Oy ja Virta UM
Tutustu voittajaan
Vuoden rekrytointialan kehittäjä
Rekrytointialan kehittäjä on henkilö, tiimi tai organisaatio, joka on tehnyt arvokasta työtä rekrytoinnin kehittämiseksi ja siten edistänyt koko alan uudistumista. Kategoria tuo parrasvaloihin tekijät uraauurtavien kehitysprojektien takana, ja palkinto myönnetään rohkeaa, luovaa ja näkemyksellistä uudistamiskykyä osoittaneelle toimijalle.
Voittaja
Päivi Montgomery
Finalisti
Refapp
Finalisti
Metsä Group
Tutustu voittajaan
Vuoden rekrytoija
Vuoden rekrytoijaksi voidaan valita henkilö, joka on tehnyt poikkeuksellisen laadukasta ja tuloksellista rekrytointityötä oman organisaationsa ja/tai asiakkaiden puolesta kuluneen vuoden aikana.
Voittaja
Klara Mattsson
Seurana
Finalisti
Milla Saari
F-Secure via Talented
Finalisti
Emmi Matvejeff
Silo AI
Tutustu voittajaan
Vuoden työnantajabrändi
Palkinto myönnetään työnantajalle, joka on suunnitelmallisesti rakentanut vetovoimaista työnantajabrändiään. Palkintoa jaettaessa painotetaan pitkäjänteistä ja strategista työnantajabrändityötä yksittäisten kampanjoiden sijasta.
Voittaja
OP Ryhmä
Finalisti
Savonia-ammattikorkeakoulu
Finalisti
Linnanmäki
Tutustu voittajaan
Rekrytoinnin elämäntyöpalkinto
Rekrytoinnin elämäntyöpalkinto myönnetään kunnioituksena ja kiitoksena henkilölle, joka on tehnyt erityisen merkittävän ja mittavan uran rekrytointien parissa. Tämän erikoispalkinnon saaja on työssään osoittanut poikkeuksellista edelläkävijyyttä ja pitkäjänteistä kehittäjyyttä sekä jättänyt kädenjälkensä koko rekrytointialaan.
Marcus Herold
Tutustu palkinnon saajaan