Gaala

Tietoa Rekrygaalasta
Rekrygaala on vuosittainen tapahtuma, jossa palkitaan rekrytointialan tärkeimmät teot ja parhaat onnistumiset. Gaalaa on järjestetty vuodesta 2018 alkaen.

Rekrygaala järjestetään seuraavan kerran syksyllä 2025. Tiedotamme tarkemmista päivämääristä Rekrygaalan nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa lähempänä ajankohtaa.

Katso viime vuoden Rekrygaalan aftermovie.
Miksi Rekrygaalaa järjestetään?
Rekrygaalan tavoitteena on edistää rekrytoinnin ammattimaisuutta ja arvostusta, mikä on edellytys työpaikkojen ja osaajien kohtaamiselle. Rekrytointien korkeampi laatu nostaa yritysten kilpailukykyä ja rakentaa parempaa työelämää ja tulevaisuutta niin yksilöille kuin yhteiskunnalle.

Gaalassa nostamme esiin alan parhaita onnistumisia ja luomme paikan ammattilaisten kohtaamiselle. Rekrygaalan kategorioiden ja tuomariston valinnasta vastaa ryhmä alan asiantuntijoita.
Kumppanit
Rekrygaalan yhteistyökumppaneina toimivat Henkilöstöpalveluyritysten liitto, HENRY, HR Viesti, Marketing Finland sekä Työ- ja elinkeinoministeriö. Rekrygaalan järjestää Duunitori.
Työministerin tervehdys
Rekrygaalan suojelijana toimiva työministeri Arto Satonen uskoo, että rekrytointialan kehittyminen on jokaisen ihmisen, työnantajan ja lopulta koko Suomen etu.

Tervehdyksessään Satonen kiittää Rekrygaalassa ehdolla olevia rekrytointialan ammattilaisia heidän tekemästään arvokkaasta työstä, jolla on suuri vaikutus Suomen työmarkkinoihin ja maatamme haastavan osaajapulan selättämiseen.

Työministerin tervehdyksen kuulet kokonaisuudessaan Rekrygaalassa.
Ota yhteyttä
Jäikö jokin asia mietityttämään? Rekrygaalan tiimi auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissä. Tavoitat meidät osoitteesta [email protected]. Nähdään Vanhalla Ylioppilastalolla!