Gaala

Tietoa Rekrygaalasta
Rekrygaala on vuosittainen tapahtuma, jossa palkitaan rekrytointialan tärkeimmät teot ja parhaat onnistumiset. Gaalaa on järjestetty vuodesta 2018 alkaen, ja tänä vuonna syksyn säkenöivin tapahtuma järjestetään jo kuudetta kertaa!

Rekrygaalaa juhlitaan torstaina 2. marraskuuta 2023 Helsingissä Vanhalla Ylioppilastalolla. Tule mukaan seuraamaan palkintogaalaa, verkostoitumaan rekrytointialan ammattilaisten kanssa ja viihtymään unohtumattoman ohjelman parissa.

Katso viime vuoden Rekrygaalan aftermovie.
Tutustu kategorioihin Osta liput
Miksi Rekrygaalaa järjestetään?
Rekrygaalan tavoitteena on edistää rekrytoinnin ammattimaisuutta ja arvostusta, mikä on edellytys työpaikkojen ja osaajien kohtaamiselle. Rekrytointien korkeampi laatu nostaa yritysten kilpailukykyä ja rakentaa parempaa työelämää ja tulevaisuutta niin yksilöille kuin yhteiskunnalle.

Gaalassa nostamme esiin alan parhaita onnistumisia ja luomme paikan ammattilaisten kohtaamiselle. Rekrygaalan kategorioiden ja tuomariston valinnasta vastaa ryhmä alan asiantuntijoita.
Tutustu tuomaristoon
Saapuminen, pukukoodi ja aikataulu
Rekrygaalaa juhlitaan torstaina 2.11. Vanhalla ylioppilastalolla (Mannerheimintie 3, Helsinki). Suosittelemme saapumista joko julkisilla kulkuvälineillä tai taksilla.

Gaalaillan pukukoodina on tumma puku tai smokki. Tumman puvun tai smokin lisäksi voit pukeutua esimerkiksi pitkään iltapukuun tai juhlavaan polvipituiseen mekkoon.

Voit jakaa Rekrygaalan tunnelmia sosiaaliseen mediaan tunnisteella #rekrygaala.
Kumppanit
Rekrygaalan yhteistyökumppaneina toimivat Henkilöstöpalveluyritysten liitto, HENRY, HR Viesti, Marketing Finland sekä Työ- ja elinkeinoministeriö. Rekrygaalan järjestää Duunitori.
Työministerin tervehdys
Rekrygaalan suojelijana toimiva työministeri Tuula Haatainen muistuttaa, että rekrytoinnin ammattilaisilla on suuri rooli ihmisten unelmien toteuttamisessa ja toivon rakentamisessa.

Parempi työelämä luodaan yhdessä. Siihen uskoo myös työministeri Tuula Haatainen (sd.), joka kiittää Rekrygaalan tervehdyksessään julkisen ja yksityisen sektorin yhdessä aikaansaamia saavutuksia työn ja tekijöiden kohtaamiseksi.
Lue koko tervehdys
Ota yhteyttä
Jäikö jokin asia mietityttämään? Rekrygaalan tiimi auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissä. Tavoitat meidät osoitteesta [email protected]. Nähdään Vanhalla Ylioppilastalolla!