Gaala

Tietoa Rekrygaalasta
Rekrygaala on vuosittainen tapahtuma, jossa palkitaan rekrytointialan tärkeimmät teot ja parhaat onnistumiset. Gaalaa on järjestetty vuodesta 2018 alkaen, ja tänä vuonna syksyn säkenöivin tapahtuma järjestetään jo kuudetta kertaa!

Rekrygaalaa juhlitaan torstaina 2. marraskuuta 2023 Helsingissä Vanhalla Ylioppilastalolla. Tule mukaan seuraamaan palkintogaalaa, verkostoitumaan rekrytointialan ammattilaisten kanssa ja viihtymään unohtumattoman ohjelman parissa.

Katso viime vuoden Rekrygaalan aftermovie.
Tutustu finalisteihin
Miksi Rekrygaalaa järjestetään?
Rekrygaalan tavoitteena on edistää rekrytoinnin ammattimaisuutta ja arvostusta, mikä on edellytys työpaikkojen ja osaajien kohtaamiselle. Rekrytointien korkeampi laatu nostaa yritysten kilpailukykyä ja rakentaa parempaa työelämää ja tulevaisuutta niin yksilöille kuin yhteiskunnalle.

Gaalassa nostamme esiin alan parhaita onnistumisia ja luomme paikan ammattilaisten kohtaamiselle. Rekrygaalan kategorioiden ja tuomariston valinnasta vastaa ryhmä alan asiantuntijoita.
Tutustu tuomaristoon
Saapuminen, ohjelma ja pukukoodi
Vanha Ylioppilastalo sijaitsee aivan Helsingin keskustassa, osoitteessa Mannerheimintie 3. Suosittelemme, että saavut paikalle joko julkisilla kulkuvälineillä tai taksilla.

Vanhan Ylioppilastalon ovet aukeavat vieraille jo klo 17.00. Aulabaari Cafe Vanha on auki ja tarjolla on pieniä cocktailpaloja. Lisäksi voit ennen illan virallisen ohjelman alkua käydä kuvausseinällä kuvattavana sekä verkostoitua alan ammattilaisten kanssa. Illan virallinen ohjelma alkaa klo 18.00, joten olethan ajoissa paikalla.

Gaalaillan pukukoodina on tumma puku tai smokki. Voit siis pukeutua mustaan tai tummansävyiseen pukuun, smokkiin, pitkään iltapukuun tai juhlavaan polvipituiseen mekkoon.

Esteetön sisäänkäynti sijaitsee Kaivopihan puolella, pääovesta vasemmalle. Ilmoitathan meille etukäteen, mikäli tarvitset apua saapuessasi.

Virallinen ohjelma päättyy noin klo 22.30, jonka jälkeen on mahdollisuus jatkaa iltaa rennon seurustelun merkeissä Vanhalla Ylioppilastalolla klo 23.30 saakka.

Mikäli tanssijalka vipattaa, klo 23.30 alkaen on mahdollista siirtyä jatkamaan juhlia Rekrygaalan virallisille jatkoille.
OHJELMA

17.00 Ovet aukeavat

18.00 Ohjelma alkaa


Avaussanat


Alkuruoka


Tervehdykset

Työministeri, Arto Satonen

Tuomariston puheenjohtaja, Tomi Kielo


Vuoden rekrytointikampanja


Musiikkia


Pääruoka


Vuoden rekrytoija

Vuoden rekrytointialan kehittäjä


Jälkiruoka


Musiikkia


Vuoden työnantajabrändi

Vuoden rekrytointiteko

Rekrytoinnin elämäntyöpalkinto


23.30 Jatkot

Illan musiikista vastaa Erja Lyytinen
Gaalan juontajana toimii Katja Ståhl
Kumppanit
Rekrygaalan yhteistyökumppaneina toimivat Henkilöstöpalveluyritysten liitto, HENRY, HR Viesti, Marketing Finland sekä Työ- ja elinkeinoministeriö. Rekrygaalan järjestää Duunitori.
Työministerin tervehdys
Rekrygaalan suojelijana toimiva työministeri Arto Satonen uskoo, että rekrytointialan kehittyminen on jokaisen ihmisen, työnantajan ja lopulta koko Suomen etu.

Tervehdyksessään Satonen kiittää Rekrygaalassa ehdolla olevia rekrytointialan ammattilaisia heidän tekemästään arvokkaasta työstä, jolla on suuri vaikutus Suomen työmarkkinoihin ja maatamme haastavan osaajapulan selättämiseen.

Työministerin tervehdyksen kuulet kokonaisuudessaan Rekrygaalassa.
Ota yhteyttä
Jäikö jokin asia mietityttämään? Rekrygaalan tiimi auttaa sinua mielellään kaikissa kysymyksissä. Tavoitat meidät osoitteesta [email protected]. Nähdään Vanhalla Ylioppilastalolla!