Vinkkaa ehdokas kilpailemaan rekrygaalaan

Vinkkaa tekoja ja tekijöitä!

Onko jokin rekrytointialan teko tai tekijä jäänyt mieleesi viimeisen vuoden aikana? Vinkkaa potentiaalisesta ehdokkaasta ja auta Rekrygaalan tuomaristoa löytämään parhaista parhaat!

Katso aiempien vuosien voittajat täältä.

Rekrygaalassa palkitaan rekrytointialan parhaat teot ja tekijät neljässä eri kategoriassa:

Huomioithan, että vinkkaamalla ehdokas ei ole suoraan mukana kilpailusssa. Olemme yhteydessä vinkattuihin ja toivottavasti saamme heidät kisaan mukaan!

Vinkkaa parhaista parhaat!

Voit vinkata 1.9.2020 asti tekoja ja tekijöitä vain yhteen kategoriaan tai enimmillään kaikkiin neljään kategoriaan.

Rekrytointiteko voi olla mikä tahansa edellisten 12 kk aikana tehty teko, jolla on rekrytoinnin keinoin saatu suoraan tai välillisesti aikaan myönteisiä vaikutuksia yksilöiden, yhteisöjen tai yhteiskunnan kannalta. Rekryteon toteuttaja voi olla organisaatio, verkosto, ryhmä, työntekijä tai työnhakija. Kerro mistä teosta on kysymys ja kuka tai ketkä ovat teon takana.

Parhaaksi rekrytointikampanjaksi voidaan valita poikkeuksellisen ansiokas edellisten 12 kuukauden sisällä julkaistu rekrytointikampanja, jonka suunnittelussa ja toteutuksessa on käytetty luovuutta ja valtavirrasta poikkeavia toteutustapoja. Kampanja voi sisältää yhden tai useita elementtejä kuten työpaikkailmoituksen, kampanjasivun ja/tai videon. Lisää linkki kampanjaan tai ellei sitä ole saatavilla, kerro minkä työnantajan kampanjasta on kysymys.

Rekrytointialan kehittäjäksi voidaan valita henkilö, joka on tehnyt arvokasta ja kenties laajempaakin huomiota saanutta työtä rekrytointialan kehittämiseksi edellisten 12 kuukauden aikana. Kerro kenestä on kysymys ja mitä organisaatiota hän edustaa.

Vuoden rekrytoijaksi voidaan valita henkilö, joka on tehnyt poikkeuksellisen laadukasta ja tuloksellista työtä oman organisaationsa ja/tai asiakkaiden puolesta edellisten 12 kuukauden aikana. Kerro kenestä on kysymys ja mitä organisaatiota hän edustaa.

Kysyttävää tai kommentoitavaa ilmoittautumislomakkeesta?
Mikäli sinulla on kysyttävää lomakkeesta, lähetäthän viestiä osoitteeseen info@rekrygaala.fi