Vuoden rekrytointiteko

Ilmoita vuoden rekrytointiteko 2021

Mikä teko rekrytointialalla jäi erityisesti mieleesi tänä vuonna? Mikä yksittäinen teko teki suoraan tai välillisesti maailmasta paremman paikan? Ilmoita tällä lomakkeella vuoden rekytointiteko!

Would you rather nominate Recruitment Deed of the Year in English? You can do it here

Millainen teko voidaan katsoa rekrytointiteoksi?

  • Mikä tahansa edellisten 12kk aikana tehty teko, jolla on rekrytoinnin keinoin saatu suoraan tai välillisesti aikaan myönteisiä vaikutuksia yksilöiden, yhteisöjen tai yhteiskunnan kannalta.
  • Toteuttaja voi olla organisaatio, verkosto, ryhmä, työntekijä tai työnhakija.

Vuoden rekrytointiteko profiloituu alan suunnannäyttäjäksi, lisää tietoisuutta rekryoinnista ja kannustaa muitakin toimijoita ensiluokkaiseen toimintaan organisaation, toimialan ja yhteiskunnan hyvinvoinnin avuksi. Kerrothan siis mahdollisimman kattavasti miksi juuri ilmoittamasi teon tulisi voittaa tämä titteli.

Finalistit valitsee näiden hakemusten perusteella tuomaristo, joka koostuu rekrytointiin perehtyneistä liike-elämän ammattilaisista. Tuomaristo tekee päätökset hakemusten perusteella.

Muistathan lähettää vastauksesi, ennen kuin poistut sivulta. Ilmoittautumisaika päättyy 14.9.2021.

Anna teolle kuvaava nimi ja laadi muutaman virkkeen "hissipuhe", josta asiaan perehtymätön ymmärtää mahdollisimman hyvin, mistä on kysymys.

Kerro teon motiiveista/ajureista sekä idean syntymisestä. Vai oliko sattumalla sormensa pelissä? Mitä asioita käytännössä tehtiin teon toteuttamiseksi ja keitä oli mukana?

Jos vaikutuksia ja/tai tuloksia mitattiin, voit kertoa myös mittareista ja mittaustuloksista. Tässä kohdassa on hyvä arvioida, miksi teko osoittautui menestykseksi.

Perustele, miksi tuomariston pitäisi nostaa nimenomaan tämä teko niiden kolmen teon joukkoon, joista Rekrygaalan vieraat äänestävät voittajan.

Tuomaristo ottaa tarvittaessa yhteyttä kysyäkseen lisätietoa.

Mitä seuraavaksi?

  1. Tuomaristo kerää tällä lomakkeella perustiedot ehdokkaista.
  2. Tuomaristo pyytää tarvittaessa lisätietoa ehdokkailta.
  3. Tuomaristo valitsee kolme parasta ehdokasta.
  4. Rekrygaalan osallistujat valitsevat gaalatapahtumassa voittajan kolmen ehdokkaan joukosta.

Kysyttävää tai kommentoitavaa ilmoittautumislomakkeesta?
Mikäli sinulla on kysyttävää lomakkeesta, lähetäthän viestiä osoitteeseen [email protected]