Vuoden rekrytoija

Ilmoita vuoden rekrytoija 2021

Pitääkö kulunut vuotesi sisällään merkittäviä saavutuksia rekrytoinnin parissa? Tai tunnetko rekrytoijan, jonka työ on korkealaatuista ja tulokset puhuvat puolestaan? Ilmoita tällä lomakkeella Vuoden rekrytoija!

Would you rather nominate Recruiter of the Year in English? You can do it here

Millainen henkilö voi tulla valituksi Vuoden rekrytoijaksi?

  • Henkilö, joka on tehnyt poikkeuksellisen laadukasta ja tuloksellista työtä oman organisaationsa ja/tai asiakkaiden puolesta edellisten 12 kuukauden aikana.

Vuoden rekrytoijaksi hakeminen avaa mahdollisuuden nostaa esille rekrytointitehtävissä työskenteleviä henkilöitä, jotka näyttävät suuntaa muille siinä, kuinka asioita tehdään erityisen laadukkaasti ja/tai tuottavasti. Lisäksi voittaja saa palkinnon sekä positiivista näkyvyyttä. Kerrothan siis mahdollisimman kattavasti miksi juuri sinun tai ilmoittamasi henkilön tulisi voittaa tämä titteli.

Voittajan valitsee tuomaristo, joka koostuu rekrytointiin perehtyneistä liike-elämän ammattilaisista. Tuomaristo tekee päätökset hakemusten perusteella.

Muistathan lähettää vastauksesi, ennen kuin poistut sivulta. Ilmoittautumisaika päättyy 14.9.2021.

Kerro Vuoden rekrytoijaksi ehdolla olevan nimi ja työpaikka sekä lisää linkki esimerkiksi hänen mahdolliseen LinkedIn-profiiliinsa, kotisivuilleen, CV:hen tai muuhun lähteeseen, jonka avulla tuomaristo voi tutustua häneen paremmin.

Kerro mitä henkilö on saanut aikaan edellisten 12kk aikana niin määrällisesti kuin laadullisestikin. Mitä enemmän dataa pystyt tuomaan esille, sen parempi.

Perustele, miksi tuomariston pitäisi valita nimenomaan tämä henkilö vuoden rekrytoijaksi.

Tuomaristo ottaa tarvittaessa yhteyttä kysyäkseen lisätietoa.

Onnea matkaan!

Mitä seuraavaksi?

  1. Tuomaristo kerää tällä lomakkeella tiedot ehdokkaista.
  2. Tuomaristo pyytää tarvittaessa lisätietoa ehdokkailta.
  3. Tuomaristo valitsee finalistit ja voittajan.

Kysyttävää tai kommentoitavaa ilmoittautumislomakkeesta?
Mikäli sinulla on kysyttävää lomakkeesta, lähetäthän viestiä osoitteeseen [email protected]