Vuoden työnantajabrändi

Ilmoita Vuoden työnantajabrändi

Brändi on enemmän kuin markkinointitekojen summa. Kestävä brändityö on kuin hyvän ystävyyssuhteen rakentamista – se kysyy aikaa, ymmärrystä ja annettujen lupausten lunastamista aina uudelleen. Parhaat työnantajabrändit osaavat kertoa itsestään aidosti ja tavalla, johon oma yleisö voi samaistua. Ne tekevät sitä johdonmukaisesti säilyttäen kuitenkin herkkyyden muutoksille yleisön tarpeissa ja käyttäytymisessä.

Would you rather nominate Employer Brand of the Year in English? You can do it here

Millainen työnantaja voidaan valita Vuoden työnantajabrändiksi?

  • Palkinto annetaan työnantajalle, joka on systemaattisesti rakentanut suhdetta omaan kohderyhmäänsä.
  • Palkintoa jaettaessa painotetaan pitkäjänteistä ja strategista brändityötä, eikä niinkään yksittäisiä kampanjoita.

Vuoden työnantajabrändi -kilpailukategoria on tilaisuus antaa tunnustusta pitkäjänteiselle ja sitoutuneelle brändin rakentamiselle. Vuoden työnantajabrändinä voidaan palkita työnantaja, joka johtaa esimerkillisellä tavalla suhdettaan omiin kohderyhmiinsä. Palkinnon lisäksi Vuoden työnantajabrändi saa itselleen hyvin ansaittua lisänäkyvyyttä. Kerrothan siis mahdollisimman kattavasti miksi juuri ilmoittamasi työnantaja tulisi palkita Vuoden työnantajabrändinä.

Voittajan valitsee tuomaristo, joka koostuu rekrytointiin perehtyneistä liike-elämän ammattilaisista. Tuomaristo tekee päätökset hakemusten perusteella.

Muistathan lähettää vastauksesi, ennen kuin poistut sivulta. Ilmoittautumisaika päättyy 14.9.2021.

Kerro, mikä työnantaja tulisi palkita Vuoden työnantajabrändinä. Ehdokkaan koolla ei ole väliä. Ehdokas voi olla yhtä hyvin pieni tai suuri työnantaja – tai jonkin suuremman yksikön osa, joka profiloituu omana työnantajabrändinään.

Pelkkä laaja tunnettuus ei tee työnantajasta poikkeuksellisen vahvaa brändiä. Kerro, mikä tai mitkä ovat ehdottamasi työnantajabrändin kohdeyleisöjä, ja miten työnantaja on mielestäsi onnistunut rakentamaan omaa suhdettaan niihin kestävästi ja esimerkillisesti.

Vuoden työnantajabrändi -palkinto on mahdollisuus kehittää alaa oppimalla parhailta tekijöiltä. Kerro, miten ehdottamasi työnantajan sitoutuminen työnantajabrändin kehittämiseen näkyy työnantajan viestinnässä. Mikä tekee mielestäsi työnantajabrändistä poikkeuksellisen vahvan?

Tuomaristo ottaa tarvittaessa yhteyttä kysyäkseen lisätietoa.

Mitä seuraavaksi?

  1. Tuomaristo kerää tällä lomakkeella tiedot ehdokkaista.
  2. Tuomaristo pyytää tarvittaessa lisätietoa ehdokkailta.
  3. Tuomaristo valitsee finalistit ja voittajan.

Kysyttävää tai kommentoitavaa ilmoittautumislomakkeesta?
Mikäli sinulla on kysyttävää lomakkeesta, lähetäthän viestiä osoitteeseen [email protected]