Rekrygaala 2020

Poikkeuksellinen vuosi vaati poikkeuksellisia tekoja rekrytoinnin kentällä.
Marraskuussa 2020 rekrytointialan ammattilaiset pääsivät kohottamaan maljan ja juhlistamaan alan parhaita tekoja ja tekijöitä omalta kotisohvaltaan.
Vuoden rekrytointiteko
Vuoden rekrytointiteko voi olla mikä tahansa edellisten 12 kuukauden aikana tapahtunut teko, jolla on rekrytoinnin keinoin saatu suoraan tai välillisesti aikaan myönteisiä vaikutuksia yksilöihin, yhteisöön tai yhteiskuntaan.
Voittaja
Ravintola-alan koronarekrytoinnit
HOK-Elanto
Tutustu voittajaan
Paras rekrytointikampanja
Parhaaksi rekrytointikampanjaksi voidaan valita poikkeuksellisen ansiokas edellisen 12 kuukauden sisällä julkaistu rekrytointikampanja, jonka suunnittelussa ja toteutuksessa on käytetty luovuutta ja valtavirrasta poikkeavia toteutustapoja. Kampanja voi sisältää yhden tai useita elementtejä, kuten työpaikkailmoituksen, kampanjasivun ja/tai videon.
Voittaja
Mainio Mauno
Siili Solutions.
Tutustu voittajaan
Vuoden rekrytointialan kehittäjä
Rekrytointialan kehittäjä on henkilö tai yhteisö, joka on tehnyt arvokasta työtä rekrytointialan kehittämiseksi.
Voittaja
Sanna Järvinen
Founder & CEO: amisrekry.fi, amisharjoittelu.fi, yksityisopettaja.fi, läksytutor.fi, maatilalle.fi Lecturer of Accounting & Finance, Turun Ammatti-instituutti
Tutustu voittajaan
Vuoden rekrytoija
Vuoden rekrytoijaksi voidaan valita henkilö, joka on tehnyt poikkeuksellisen laadukasta ja tuloksellista työtä oman organisaationsa ja asiakkaiden puolesta viimeisen 12 kuukauden aikana.
Voittaja
Niina Nurmi
Pemamek Oy
Tutustu voittajaan
Rekrygaala 2020 videotallenne
Play video