Rekrygaala 2021

Vuonna 2021 palkittiin tekoja ja tekijöitä viidessä eri kategoriassa.
Torstaina 4.11.2021 kokoonnuttiin jälleen saman katon alle juhlistamaan rekrytointialan kirkkaimpia tähtiä.\n\nHelsingin Vanhalla Ylioppilastalolla palkittiin Vuoden rekrytointiteko, rekrytointialan kehittäjä, rekrytoija, Paras rekrytointikampanja sekä uutena palkintona Vuoden työnantajabrändi.
Vuoden rekrytointiteko
Vuoden rekrytointiteko voi olla mikä tahansa edellisten 12 kuukauden aikana tapahtunut teko, jolla on rekrytoinnin keinoin saatu suoraan tai välillisesti aikaan myönteisiä vaikutuksia yksilöihin, yhteisöön tai yhteiskuntaan.
Voittaja
IPS-mallin pilotointi
Spring House & Varma
Tutustu voittajaan
Paras rekrytointikampanja
Parhaaksi rekrytointikampanjaksi voidaan valita poikkeuksellisen ansiokas edellisen 12 kuukauden sisällä julkaistu rekrytointikampanja, jonka suunnittelussa ja toteutuksessa on käytetty luovuutta ja valtavirrasta poikkeavia toteutustapoja. Kampanja voi sisältää yhden tai useita elementtejä, kuten työpaikkailmoituksen, kampanjasivun ja/tai videon.
Voittaja
Tajjuutko AaTeeKoon piälle?
Vincit
Tutustu voittajaan
Vuoden rekrytointialan kehittäjä
Rekrytointialan kehittäjä on henkilö tai yhteisö, joka on tehnyt arvokasta työtä rekrytointialan kehittämiseksi.
Voittaja
Moninaisesti parempi -rekrytointikokeilun tiimi
Shadia Rask, Sanna Nykänen ja Mia Teräsaho
Tutustu voittajaan
Vuoden rekrytoija
Vuoden rekrytoijaksi voidaan valita henkilö, joka on tehnyt poikkeuksellisen laadukasta ja tuloksellista työtä oman organisaationsa ja asiakkaiden puolesta viimeisen 12 kuukauden aikana.
Voittaja
Veikko Nissilä
Perustava
Tutustu voittajaan
Vuoden työnantajabrändi
Palkinto myönnetään työnantajalle, joka on suunnitelmallisesti rakentanut vetovoimaista työnantajabrändiään. Palkintoa jaettaessa painotetaan pitkäjänteistä ja strategista työnantajabrändityötä yksittäisten kampanjoiden sijasta.
Voittaja
Gofore
Tutustu voittajaan
Rekrygaala 2021 aftermovie
Play video