Rekrygaala 2022

Vuosi 2022 oli Rekrygaalalle erityinen, sillä gaala järjestettiin jo viidettä kertaa.
Torstaina 3.11.2022 kokoonnuttiin jälleen saman katon alle juhlistamaan rekrytointialan kirkkaimpia tähtiä. Helsingin Vanhalla Ylioppilastalolla palkittiin viidessä kategoriassa: Vuoden rekrytointiteko, rekrytointialan kehittäjä, rekrytoija, Paras rekrytointikampanja sekä Vuoden työnantajabrändi. Tämän lisäksi tuomaristo jakoi ensimmäistä kertaa Erityisen kunniamaininnan yhdelle finalistiehdokkaalle.
Vuoden rekrytointiteko
Vuoden rekrytointiteko voi olla mikä tahansa edellisten 12 kuukauden aikana tapahtunut teko, jolla on rekrytoinnin keinoin saatu suoraan tai välillisesti aikaan myönteisiä vaikutuksia yksilöihin, yhteisöön tai yhteiskuntaan.
Voittaja
Työstä turvaa -hanke
Staffpoint & EK
Tutustu voittajaan
Paras rekrytointikampanja
Parhaaksi rekrytointikampanjaksi voidaan valita poikkeuksellisen ansiokas edellisen 12 kuukauden sisällä julkaistu rekrytointikampanja, jonka suunnittelussa ja toteutuksessa on käytetty luovuutta ja valtavirrasta poikkeavia toteutustapoja. Kampanja voi sisältää yhden tai useita elementtejä, kuten työpaikkailmoituksen, kampanjasivun ja/tai videon.
Voittaja
Ilmiöntekijät
Nurmijärven kunta
Tutustu voittajaan
Vuoden rekrytointialan kehittäjä
Rekrytointialan kehittäjä on henkilö tai yhteisö, joka on tehnyt arvokasta työtä rekrytointialan kehittämiseksi.
Voittaja
Startup refugees
Tutustu voittajaan
Vuoden rekrytoija
Vuoden rekrytoijaksi voidaan valita henkilö, joka on tehnyt poikkeuksellisen laadukasta ja tuloksellista työtä oman organisaationsa ja asiakkaiden puolesta viimeisen 12 kuukauden aikana.
Voittaja
Anna-Kaisa Arvo
Sorcolor
Tutustu voittajaan
Vuoden työnantajabrändi
Palkinto myönnetään työnantajalle, joka on suunnitelmallisesti rakentanut vetovoimaista työnantajabrändiään. Palkintoa jaettaessa painotetaan pitkäjänteistä ja strategista työnantajabrändityötä yksittäisten kampanjoiden sijasta.
Voittaja
Mehiläinen
Tutustu voittajaan
Rekrygaala 2022 aftermovie
Play video